Menu Sluiten

Koningsdag 2023 – Programma

In het Oranjeboekje staat de uitgebreide programmering van Koningsdag 2023, hieronder vind je het in een notendop (de tijden zijn ‘ongeveer’). Op de plattegrond kan je zien waar alles te vinden is.

Vanaf 07:00 Luilak ontbijt bij het terras van De Binder bar
Om 09:30 start de Optocht versierde fietsjes i.s.m. EMM
Zodra EMM terug is met de optocht, zo rond 10:00 uur, start de Aubade i.s.m. EMM – aansluitend verzorgt EMM een koffieconcert. Op en rond het podium is vervolgens de hele dag muziek, met onder andere de Zingende Fotografen! Als knallende afsluiter een optreden van Gebroeders Ko om 18:30.
Vanaf 10:00 Start de Kleedjesmarkt – je mag vanaf 8 uur al een mooi plekje uitzoeken. Op veler verzoek is er vanaf 9 uur ook bij de Kleedjesmarkt koffie en thee te verkrijgen: bij De Barista’s!
Rond dezelfde tijd – vanaf ongeveer 10:30-11:00 zijn de Schminkdames er weer, dit jaar met een groter team om nóg meer kindjes te kunnen schminken! Ook starten rond die tijd de Knutseltafel, Kinderspelen, Springkussens, Bubble Ball en de Brandweer, allemaal leuke activiteiten – voor elk wat wils!

Goed om te weten: alle activiteiten (behalve de horeca vanaf 9 uur) worden gratis aan het dorp aangeboden door de Oranjevereniging – mede mogelijk gemaakt door al onze ondernemende adverteerders! Dus knutsel/speel/verkoop zoveel je wil!

Natuurlijk wordt er ook aan de inwendige mens gedacht, rond het Horecaplein is er de hele dag genoeg te eten en drinken.

We zien jullie heel graag op Koningsdag! Volg ons ook op Facebook!