Menu Sluiten

Koningsdag 2020 helaas afgelast

Beste inwoners van Leersum.

Door alle maatregelen rondom het coronavirus heeft de Oranjevereniging Leersum moeten besluiten alle geplande activiteiten in de eerstkomende periode te laten vervallen.
Dit betekent, geen ouderenochtend, geen kinderdisco, geen koningsdagprogramma, geen 4 en 5 mei activiteiten. De ingehuurde materialen en artiesten hebben we moeten annuleren.

Omdat het bestuur ook heeft aangegeven hun bestuurlijke taken neer te leggen na 5 mei dit jaar betekent het dat het erop zit voor dit bestuur. Vele jaren hebben we met veel plezier het programma vormgegeven. Van het vormgeven voor Koningsdag tot aan de Sinterklaasintocht aan toe. Vele avonden van ‘even bij elkaar komen’ om de planning strak te houden zijn over. De spanning van ‘hoe is het weer!’. De soms lange, maar toch o zo gezellige koningsdagen zijn voorbij. Wat hadden we graag dit jaar nog één keer alles willen doen maar het is wat het is.

We willen de jarenlange donateurs, sponsors, helpende handen en adverteerders bedanken voor de advertenties, hulp, ondersteuning en donaties in welke vorm dan ook. We hopen van harte dat een enthousiaste groep mensen het bestuur overneemt zodat er weer een mooi programma neergezet kan worden voor de Leersummers in de nabije toekomst en daarna!