Menu Sluiten

Gezocht! Enthousiast bestuurslid voor de Oranjevereniging

Het bestuur van Oranjevereniging Leersum zoekt een enthousiast bestuurslid die een actieve rol in onze vereniging wil spelen. Heb je goede ideeën en/of ben je creatief of gewoon erg enthousiast? Zet je jouw ideeën graag om in acties? En denk je graag mee over onze vereniging voor de komende jaren? Reageer dan nu.

Wij vergaderen gemiddeld zeven keer per jaar op verschillende momenten van de week in de avonduren. Dat doen we digitaal en als het kan, in de Binder. Daarnaast lever je als bestuurslid een actieve bijdrage aan de activiteiten die we organiseren. Dat zijn er 5 à 6 per jaar, waaronder de intocht van Sinterklaas en Koningsdag.

Even voorstellen
Elly Hooiveld is algemeen bestuurslid en draait al een aantal jaren mee. Een jaar geleden kwamen daar Jeanine Roos (voorzitter), Maarten Bobeldijk (secretaris) en Marka Mollema (penningmeester) bij. Daarnaast werken we samen met vrijwilligers en verschillende partijen in Leersum. Geïnteresseerd of wil je meer informatie? Bel Jeanine Roos tel. 06-3473 5421 of vul je gegevens in via ons contactformulier https://oranjeverenigingleersum.nl/contact/ We nemen dan dezelfde week contact met je op.